Home » Flota » Caraibe, mexic si canalul panama » Vasul de Croaziera Silver Shadow


Vasul de Croaziera Silver Shadow

Vasul de Croaziera Silver Shadow - de la 0 EURO

Rezerva online

SILVER SHADOW

 

Silver Shadow a fost lansat in anul 2000 si reprezinta vasul noua generatie lansat la apa de Silversea. Exprimă tot ceea ce reprezintă Silversea. Încă de la lansare, vasul Silver Shadow, mai mare ca marime dar tot atat de intim, a călătorit în toate colţurile lumii în timp ce pasagerii s-au bucurat de luxul de şase stele de la bord. Proiectat pentru a oferi cea mai plăcută experienţă de navigare, Silver Shadow primeşte mai puţini pasageri, oferă mai mult spaţiu şi posibilitatea de a ajunge în porturi exotice, aflate în afara căilor bătute în general de nave. Acest vas de elită este un adevărat hotel, la fel de confortabil ca şi casa unui vechi prieten. Fiecare cabină cu vedere la ocean reprezintă un spaţiu somptuos. Fiecare zonă publică este intimă şi în acelaşi timp îmbietoare. Este un sentiment cald de „acasă” pe mările lumii.

 

La bordul Silver Shadow veţi găsi un loc foarte confortabil de unde să priviţi lumea. Indiferent dacă vorbim de gama largă de delicatese de la bord, bucătăria de primă clasă, spaţiile memorabile de luat masa sau sentimentul de a fi conectat oriunde, standardele impecabile ale Silversea se aplică fiecărui detaliu al voiajului.

 

 

CABINE FĂRĂ EGAL

 

De la o cabină Vista sa una Owner, fiecare spaţiu de cazare este cald şi îmbietor, proiectat de profesionişti şi dotat excepţional.

Fiecare cabină oferă o vedere personală a mării şi cerului. 80% dintre ele sunt dotate cu terase mobilate cu lemn fin de tec, spaţiul perfect pentru micul dejun sau pentru a privi cum se apropie următoarea destinaţie.

 

Cabinele premiate de pe Silversea oferă cel mai bun raport spaţiu – pasager din toate flotele, obţinând laude de la publicaţii prestigioase, şi cel mai important, de la pasagerii noştri. Spaţiu suficient pentru o cină intimă sau pentru o călătorie în jurul lumii.

Indiferent daca vă doriţi un refugiu confortabil unde să vă descălţaţi pentru a vă relaxa după aventurile de pe parcursul zilei sau unde să deschideţi o şampanie în timp ce vă pregătiţi pentru o serată oficială, aici este paradisul perfect pentru a vă învălui în confort.

 

Italienii sunt faimoşi pentru mesele lor şi pentru plăcerea pură de a sta şi a savura o masă cu o companie plăcută. Aici veţi găsi feluri de mâncare ce vă vor intriga atât papilele gustative cât şi spiritul. Create din ingredientele cele mai proaspete. Substanţiale şi savuroase. Tradiţionale şi pline de imaginaţie. Perfect combinate cu vinuri superbe şi finalizate cu deserturi care aduc un murmur de satisfacţie.

 

Niciodată mai mult de 382 de pasageri internaţionali, iar cu politica de aşezare la mese după cum, când şi cu cine doriţi, puteţi fi cât de solitar sau sociabil doriţi.

 

Silversea dispune de o largă varietate de opţiuni de luat masa la bord, inclusiv The Restaurant (sala principală de luat masa), Saletta, La Terrazza (cafenea interioară / exterioară), un Pool Grillé, plus posibilitatea de a lua masa în cabină 24 de ore din 24.

 Descarca planul puntilor vasului

Descarca Brosura Croaziere Asia 2013

 

Rezerva online

Vasul de Croaziera Silver Shadow